Een mannelijke manicure en mannelijke angst

Elke dag vergroot het aantal mannen die hun nagels verzorgen. Mannen met verschillende beroepen willen hun handen in een mooie staat houden: dokters, massagisten, bankiers, enz.

Het is al geen geheim meer dat de eerste indruk van een man bij een vrouw onder andere gevormd wordt door de handen! Helaas durft niet elke man een mannelijke manicure te zetten bij een beauty salon. Mannen hebben nog steeds een soort van angst om dergelijke plaatsen te bezoeken aangezien ze er omringd zijn met vrouwen.

Er bestaat zelfs een concrete psychologische uitleg voor deze angst:

Mensen zullen denken dat ik een andere geaardheid heb

Zo denken enkele sterke mannen, die zich bezig houden met hun mannelijke look. Een deel van deze mannen is bang dat ze behandelt zullen worden als narcisten, die overdreven bezig zijn met hun uiterlijk.

Deze mythe kan tegengesproken worden, aangezien onverzorgde handen van een man zeker geen macho maken. Het is onwaarschijnlijk dat een vrouw een man zou verkiezen die haar aanraakt met onverzorgde handen.

Ik ben beschaamd om mijn onverzorgde handen te laten zien aan een professioneel

Deze angst is vergelijkbaar met de angst om naar een kapper te gaan met een overdreven onverzorgd kapsel. Het is net daarvoor dat we professionelen aanspreken, om de handen en nagels mooi te maken.

Geloof mij, professionelen van manicures zien een groot aantal handen. De meest onverzorgde handen zijn zelfs niet altijd die van de vrouwen!

Ik ben niet op mijn gemak in een vrouwelijke beauty salon

De laatste tijd duiken er meer en meer uitzonderlijk mannelijke beauty salons op; Deze zijn gespecialiseerd in diensten voor mannen; scheren (ook met het gevaarlijke scheermes), het knippen van de baard en snor, mannelijke cosmetologie, mannelijke massages en mannelijke manicures.

Maar zelfs in een gewone beauty salon kan een man zich comfortabel voelen. Hiervoor is het noodzakelijk om eerst een blik te werpen op het internet, eens in een beauty salon binnen te gaan vóór de procedure en dan meteen in te schrijven (niet telefonisch!). U kunt ook eerst naar de kapper gaan, en zien of u daar op uw gemak bent en daarna u in te schrijven voor een mannelijke manicure.

Ik heb een lage pijngrens

Daarbij hoort dat sommige mannen bang zijn voor scherpe en snijdende voorwerpen. Zij hebben het psychologisch moeilijk om hun lichaam te vertrouwen aan onbekende handen. Daarbij, het kan hun fysieke discomfort bieden.

Professionelen kunnen daar nog veel verschillende psychologische aspecten daarbij toevoegen die tegen de mannelijke manicure zijn.

Maar het blijft een feit dat elke dag dat onverzorgde handen onverzorgd blijven.

Deze dagen is de mannelijke manicure een van de delen van succes!

Wat kan je mannen aanraden om kennis te maken met de manicure?

In het verplichte programma van een mannelijke manicure behoort er de peeling. Die biedt de mogelijkheid om dode huidcellen te verwijderen en de handen te “verversen”. Hierdoor worden ze “opener” voor toekomstige cosmetische middelen. Als uw handen uitgedroogd zijn of getraumatiseerd, dan is het beter om te kiezen voor de ongeknipte Europese manicure. Bij deze manicure is de kans het kleinst op een trauma, en is die de zachtste manier voor de behandeling van de handen en nagels. Hierbij worden er geen snijdende instrumenten gebruikt.

Bij deze procedure kan ook parafinetherapie toegevoegd worden. Deze manipulatie geeft een directe invloed, het resultaat is meteen zichtbaar. Om de goede staat van de handen na de procedure te behouden is het voldoende om een hydraterende creme te grbuiken. Deze kan meteen in de beauty salon aangeschaft worden, of in een winkel (aangeranden om het advies van de professioneel te vragen).

Het is niet minder belangrijk om dagelijks thuis de mannelijke handen en nagels te onderhouden. Bij vele mannen blijft er een foutieve stereotiep, dat die onderhoud moeilijk en langdurig is. De hedendaagse cosmetologie heeft echter alles al vergemakkelijkt voor de mannen.