De manicure voor een trouw

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis dat een man en een vrouw zien als een sprookje waarin je slechts eenmaal in je leven kan terechtkomen. Het is een moment wanneer alle aandacht uitgaan naar het gelukkig paar. Soms vangen fotografen deze ongeplande momenten op.

Bijvoorbeeld, een manicure voor een trouw die gedaan zijn door iemand die er niet in gespecialiseerd is, of gewoonweg onverzorgd gedaan is, kan voor altijd een foto verpesten. Dat kan gebeuren wanneer het nieuw bruidspaar hun handtekeningen moeten zetten op hun eerst gezamenlijk document!

De manicure voor een trouw kunt u in elke beauty salon zetten. U hoeft slechts de keuze van de manicure en het design te maken (dus de techniek zelf die uitgevoerd zal moeten worden)

Vele dames proberen zelf een manicure voor een trouw te zetten. Het is belangrijk voor de bruid om alles tot in de puntjes uitgewerkt te hebben, aangezien ze veel aandacht gaat trekken. Wanneer een bruid alle accessoires in één keer wil aandoen, felle make-up en een bijhorende manicure wil aanbrengen, dan ziet dat er niet uit. Alvorens te beginnen met de aanbrenging van de make-up, dient er eerst kennis gemaakt te worden met de verschillende soorten make-up en de nieuwste technieken ervan.

Nochtans blijft er een groot aantal bruiden over die geen manicure voor hun trouw zetten op hun korte, natuurlijke nagels. Zij dromen van een verlenging ervan en van speciale designs. Vaak stopt het niet hierbij, en ziet een bruid er al snel uit als een feesttaart met alle mogelijke tierlantijntjes.

Maar dat is iedereen zijn smaak!

Als u dan al een manicure voor de trouw op eigen nagels niet wil, dan kunt u zich wenden tot een ervaren specialist. Die kan uw nagels zorgvuldig verlengen met kwalitatief materiaal en u daarbij ook uitleggen wat u moet doen om die goed te onderhouden. Zelf uw nagels verder onderhouden is noodzakelijk aangezien er vaak na de verlenging van nagels (vooral een onprofessionele) een langdurig herstel van uw nagels nodig is. De verlenging moet niet meer dan 5 dagen voor uw trouw gebeuren.

Het beste variant is de keuze van de specialist die met alles tegelijkertijd kan beginnen. Een utopie? Helemaal niet! De meeste beauty salons hebben ervaren specialisten en helpen de bruid met plezier met de keuze van de trouwstijl.

Als u gekozen hebt voor de manicure voor de trouw op korte nagels, dus op uw eigen natuurlijke nagels, dan kunt u dat niet lang voor de trouw doen. In dit geval zal de ervaren specialist u waarschijnlijk een Franse manicure aanbevelen met een simpel feestelijk design die zal passen bij uw kleed en kapsel. 

Nog een ander, maar niet minder belangrijke factor bij de uitvoering van een manicure voor de trouw is de staat van uw nagelplaat. In het geval dat uw nagels nooit in een ideale staat zijn geweest en u ze niet wil verergeren met een verlenging voor slechts één dag, dan is het belangrijk om op voorhand te denken aan de versterking van uw nagels.

Hoe zit  het dan met bruiden bij wie een manicure voor de trouw niet past op korte nagels, die een verlenging weigert en bij wie de nagels in zo’n erbarmelijke toestand zijn dat het onmogelijk is ze te versterken in een maand tijd? Ook voor deze dames is er een oplossing. U kunt zich al op voorhand klaargemaakte tips kopen met de gewenste lengte, vorm, kleur en design. Deze dagen hebben de gespecialiseerde winkels en beauty salons in hun assortiment producten voor elke smaak. De verwijdering van deze tips brengt daarbij ook geen gevaren met zich mee voor de nagels!